Saturday, 11 February 2012

Layan video ni :]

Guys, before aku cerita utk entri kalini, korang layan dulu lagu ni ok :]

video

 Nak tau mana aku dpt lagu ni? Haa, aku belajar dlm listening class haritu2 lagi. Tibe2 jaa jatuh sinta dgn lagu ni. Terus download then aku nak share dgn korang. Acano? Sedap tk? Of course lah kan. Actually, entri kalini bukan ada papepun yg penting utk korang, haha kena tipu :]
Cuma aku nak update saje jaa. Sukehati lah kan, blog aku lagipun, sakit hati ke? Kalau tk, five sikit. Jyeaaaaah ! Ehem ehem, ok. Biar lah aku cerita sikit2 pun jadi la kan? Hmmm, citer pasal anniversary aku dgn balak aku haritu boleh? Hee :] Hapee? Boring bace? Hah, blah cepat sikit eh. lalala ~~
10 Februari genap dah setahun enam bulan dgn balak kesayangan aku tu, comel nama dye, haha. Tapi2 ! Sebelum genap setahun enam bulan tu, ktorg gaduh seh. Tkde lah gaduh besar pun, org cakap gaduh manje jaa, hihik. Alaaa, adat org bercinta, mesti ade gaduhnyee, baru romantik sehh. Darah masin, itu pasal lah macam tu, haha. Kalau korang tk penah gaduh dgn balak korang, nampak benau korang menipu arkk? Cerita mulanyaa mcm gini, gaduh pasal ape ekkk? Lupe ahh pulak* patut pun orang panggil aku ni orang tua nyanyuk, sesuai lah sgt tu. Tk kisah ahh, yg penting ktorg gaduh. Dari 9 haribulan haritu pagi pukul 8 sampai lah 10 haribulan tu pukul 12 tengah malam kott. Malam tu dalam pukul 8 phone aku tiba2 mati pulak, bateri kong, aku charge lah mcm biase kan, sbb gaduh, tk contact, so aku buat lah assignment utk miss tu check besok dlm class. Aku biarkan phone tu berehat dulu kjp. Tibe2 jaa teringat pasal balak aku, cepat2 aku tengok jam then on balik phone tu. Dah pukul 1 pagi seh, aku terus wish kat balak aku, hihi. Nak dipendekkan cerita, besok pagi nyaa, aku tengah siap2 nak pegi kelas dlm pukul 6lebih aku text balak aku sebab nak bgtau aku dah bangun, dye reply pulak. Maksudnyaa, dye belum tido lah tu. Then, lepas dari tu, ktorg text ahh sampai aku habis class pukul 10 pagi. Dalam kelas pun aku selamber jaa texting comel aku. Mesej aku pagi tu semua nyaa ayat bunga2. Jiwang lah senang korang faham kan, haha. Hah acano? Romantik kan aku? ^^V
Yelah, rindu seh kat comel aku tu, semalam nya tk contact satu hari, so hari bahagia tu ktorg contact lah puas2, lalala ~
Bytheway, 17 haribulan ni aku balik klang, aku nak celebrate ok. Just nak beli kek jaa, then buat utk ktorg berdua. Hehehe, penyayang tk aku? :D
Hape2 jelah weh. Hmmm, dah la. Aku rasa itu jaa kot entri utk kalini. Thanks readers sebab nak luangkan masa dgn entri yg tk berfaedah bagi korang, tapi sgt2 lah bermakna buat aku. Kisah hape aku? Haha, bubyee :]